fredag 28 september 2012

Höstrusk

Jag kan verkligen inte minnas att höstdagarna brukar vara såhär mörka och tråkiga. Jag har tänt fönsterlamporna och vill inget annat än att krypa ner i min mysiga säng igen.
Imorse vaknade jag vid 8, jag som hade planerat sovmorgon...  Låg kvar länge bara för att jag kunde, sen passade jag på att ta en mysfrukost.
Sedan har jag småplockat lite här hemma, bäddat sängen och packat inför min helg i Stockholm. Om drygt en timme kommer mamma hem en snabbis och dricker kaffe, myspys. Sen är det dags för mig att fixa iordning mig. Jag går hemifrån strax efter 15, jag åker till Strängnäs och möter upp Carolina och Rufus där. Tillsammans åker vi till Solna och lämnar av Rufus innan vi rör oss mot centralen och möter upp våra sommarkollegor. Vi åker sedan i samlad trupp till vår chef där vi stannar tills vi rör oss mot en resturang. Förra året var det supertrevligt och jag misstänker att det blir minst lika trevligt ikväll!
När vi sedan bryter upp ska jag möta Paulina och Pernilla för att göra kvällen längre. Antigen så åker jag till Fredrik ikväll eller så blir det imorgonbitti, det beror lite på hur sent det blir ikväll :)

Inga kommentarer: